Extra energie voor elke mentor

Extra energie voor elke mentor
€ 22,95
Bij dit product krijgt u momenteel de 11e gratis!

Na de successen van ‘Energie voor elke mentor’ (2008) en ‘Nog meer energie voor elke mentor’ (2011) wordt de trilogie met ‘Extra energie voor elke mentor’ (2013) vervolledigd. Opnieuw schreef Ivo Mijland 25 boeiende werkvormen om met je mentorklas in dialoog te gaan. In dit derde deel is er veel aandacht voor semi-wetenschappelijke psychologische experimenten. De mentor krijgt een scala aan mooie anekdotes, verhalen, metaforen, illusies en tv-formats die vlekkeloos worden vertaald naar leuke, spannende en krachtige werkvormen voor op school (en daarbuiten). Werkvormen waar je energie van krijgt, werkvormen die als brandstof functioneren in je mentorklas. Een deel van die werkvormen verscheen eerder in het vakblad ‘Bij de les’ en op de mentorsite www.voorelkementor.nl. Mentoren die de mentorlessen in praktijk gebracht hebben, blikken zeer tevreden terug. Ze ervaren de lessen in de praktijk als zinderend en zinvol, verrijkend en verrassend, ontboezemend en ontluikend.

Deze derde bundel is opnieuw een inspiratiebron voor mentoren die van hun mentorklas een speciale klas willen maken. Een klas die later plezierig terugdenkt aan hoe het was op school. Een klas die voor elkaar door het vuur wil gaan, elkaar wil helpen en naar elkaar wil luisteren. Een klas in dialoog.

Tweede druk, 149 pagina's.

Bekijk hier de inhoudsopgave »

Bekijk een inkijkexemplaar »

Losse exemplaren ´Energie voor elke mentor` kosten € 22,95. Heb je de andere delen ook nog niet, dan kun je de bundels nu extra voordelig als pakket bestellen.

1 deel:   € 22,95
2 delen: 10% korting (gebruik kortingscode EVEM2 voor de korting)
3 delen: 15% korting (gebruik kortingscode EVEM3 voor de korting)
4 delen: 20% korting (gebruik kortingscode EVEM4 voor de korting)