Ga terug

Uitgaan van verschillen

In een team en in een klas zitten mensen met verschillende kernkwaliteiten. Deze verschillen zorgen vaker voor misverstanden of conflicten dan voor verbinding en groei. In een tweedaagse training ontdek je via de wereldwijd erkende methodiek DISC hoe jij verschilt van je collega’s en je leerlingen, wat je van die verschillen kunt leren én hoe je die verschillen in kunt zetten in constructief leiderschap op klas- en/of teamniveau. Deze dagen ontdek je hoe je van een groep individuele spelers een winnend team kunt maken, waarin je ieder laat spelen op de positie waar ze het beste functioneren.

Voorafgaand aan deze training leg je digitaal de officiële DISC-test af. Op de eerste trainingsdag ontvang je het rapport dat voortkomt uit jouw test. Dit rapport zal als werkmateriaal gebruikt worden tijdens deze tweedaagse. Hierdoor heb je heel concreet materiaal wat je helpt te 'lezen' hoe jij tegen de (onderwijs)wereld aankijkt én ook hoe collega's daar anders naar kunnen kijken. Dat verschil is na deze training niet een probleem, maar het begin van de mogelijkheid om uit te gaan van verschillen.

De praktijktraining vindt plaats in La Vie Meeting Center in Utrecht, op vijf minuten lopen van Utrecht CS. Parkeren kan in de parkeergarage direct onder La Vie. De trainingsdagen starten om 10.00 uur en duren tot 16.30 uur. Vanaf 9.30 staat de koffie voor je klaar.

Uitgaan van verschillen
Inclusief

inclusief officiƫle disctest met uitgebreide rapportage en het boek 'Jezelf leren kennen in 15 minuten' (Sandor Lemstra), werkmateriaal, koffie/thee, fruit en een uitgebreide lunch.

Voor wie?

docenten, mentoren, teamleiders, directie/ iedereen die werkzaam is binnen het onderwijs

Inschrijfvoorwaarden

Tot drie maanden voor aanvang van de praktijktraining kun je, uitsluitend schriftelijk, kosteloos annuleren. Bij het binnen drie maanden voor de start van de praktijktraining annuleren, ben je 100% van het deelnamegeld verschuldigd. Je kunt op die termijn wel een collega jouw plaats in laten nemen.

Als je je hebt ingeschreven, krijg je altijd een persoonlijke bevestiging per e-mail. Als je binnen enkele dagen geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact op met Ortho Consult (0499-841619) om te controleren of je aanmelding goed is aangekomen

Circa drie weken voor de praktijktraining Ontvang je je deelnemersbrief. Ook zal dan de factuur voor het verschuldigde inschrijfgeld worden verstuurd.

Opleidingen Staf / Trainers
Leendert van Genderen

Leendert van Genderen

Leendert werkte jarenlang op een VMBO Scholengemeenschap en heeft veel ervaring als docent, leerlingbegeleider, teamleider en zorgcoordinator.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata bekend voor deze training. Stuur een e-mail naar info@orthoconsult.nl, dan brengen we je op de hoogte zodra de nieuwe data bekend zijn.