Ga terug

Talentontwikkeling voor elke leerling!

In het huidige onderwijs is volop aandacht voor gepersonaliseerd leren en de talentontwikkeling van elk uniek kind, waarbij álle talenten worden gezien en aangesproken. Dit gaat over veel meer dan alleen cognitieve vermogens. Ook persoonlijke competenties, affiniteiten, sociaal emotionele ontwikkeling, executieve functies en andere belangrijke factoren hebben invloed op de talentontwikkeling van leerlingen. Leren gaat vaak makkelijker en met meer motivatie en plezier, als leerlingen hun natuurlijke talenten mogen inzetten.

Deze tweedaagse training richt zich op de brede beeldvorming van talenten, op de visie van de leerkracht op talentontwikkeling en het stimuleren van talenten in de klas. Instrumenten om talenten breed in beeld te brengen, komen in deze training uitgebreid aan bod, naast het interpreteren van deze talentenscans, het voeren van talentgesprekken en de samenwerking tussen thuis en school om talentontwikkeling te stimuleren.

Talentontwikkeling voor elke leerling!
Inclusief

inclusief het boek 'Talent binnenstebuiten' Daag jongeren uit met hun talenten aan de slag te gaan (Huub Nelis en Yvonne van Sark) werkmateriaal, koffie/thee, fruit en een uitgebreide lunch.

Voor wie?

Leerkrachten/IB-ers bovenbouw PO en docenten/zorgcoördinatoren VO (10-18 jaar)

Inschrijfvoorwaarden

Tot drie maanden voor aanvang van de praktijktraining kun je, uitsluitend schriftelijk, kosteloos annuleren. Bij het binnen drie maanden voor de start van de praktijktraining annuleren, ben je 100% van het deelnamegeld verschuldigd. Je kunt op die termijn wel een collega jouw plaats in laten nemen.

Als je je hebt ingeschreven, krijg je altijd een persoonlijke bevestiging per e-mail. Als je binnen enkele dagen geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact op met Ortho Consult (0499-841619) om te controleren of je aanmelding goed is aangekomen

Circa drie weken voor de praktijktraining Ontvang je je deelnemersbrief. Ook zal dan de factuur voor het verschuldigde inschrijfgeld worden verstuurd.

Opleidingen Staf / Trainers
Esther Bressers

Esther Bressers

Esther werkte 15 jaar in het PO als leerkracht, lgf-begeleider en weerbaarheidstrainer. Nu werkt zij als contextueel trainer en therapeut en geeft zij trainingen in psychosociale weerbaarheid voor kinderen, pubers en hun ouders.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata bekend voor deze training. Stuur een e-mail naar info@orthoconsult.nl, dan brengen we je op de hoogte zodra de nieuwe data bekend zijn.