Ga terug

Gekke kinderen zijn anders gewoon

Nu de theaters gesloten zijn, is het niet mogelijk om de cabaretvoorstelling 'Gekke kinderen zijn anders gewoon' te programmeren. Maar niet getreurd. Ivo Mijland heeft de voorstelling uitgewerkt tot een trainingsdag. Aan deze dag, die uiteraard volledig Covid-proof georganiseerd wordt, kunnen maximaal 12 personen deelnemen. Tijdens deze dag ontdek je wat er gebeurt als je diagnoses als adhd, autisme, CD, ODD etc. omdenkt van problemen naar mogelijkheden. Uiteraard zal deze dag een bijzondere mix vormen van entertainment, educatie en empowerment. Lachend leren waar je direct ook iets aan hebt. Een dag die duidelijk maakt dat echt passend onderwijs niet gaat over het recht maken van kinderen, maar over waar kinderen recht op hebben: het gevoel hebben erbij te horen en betekenisvol te kunnen zijn. Kinderen hebben het recht om te gek gevonden te worden, ook als ze anders doen dan normaal. Vanuit de gedachte dat normaal niet meer is dan het gemiddelde van alle afwijkingen.

Gekke kinderen zijn anders gewoon
Inclusief

werkmateriaal, koffie/thee, fruit en een uitgebreide lunch.

Voor wie?

Iedereen die met jongeren werkt

Inschrijfvoorwaarden

Tot drie maanden voor aanvang van de praktijktraining kun je, uitsluitend schriftelijk, kosteloos annuleren. Bij het binnen drie maanden voor de start van de praktijktraining annuleren, ben je 100% van het deelnamegeld verschuldigd. Je kunt op die termijn wel een collega jouw plaats in laten nemen.

Als je je hebt ingeschreven, krijg je altijd een persoonlijke bevestiging per e-mail. Als je binnen enkele dagen geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact op met Ortho Consult (0499-841619) om te controleren of je aanmelding goed is aangekomen

Circa drie weken voor de praktijktraining Ontvang je je deelnemersbrief. Ook zal dan de factuur voor het verschuldigde inschrijfgeld worden verstuurd.

Opleidingen Staf / Trainers
Ivo Mijland

Ivo Mijland

Ivo heeft 14 jaar ervaring als docent en leerlingbegeleider/coach op VSO en VO. Hij heeft een praktijk voor contextuele hulpverlening en coaching. Hij schreef 24 praktische onderwijsboeken en werkt vanuit dezelfde praktische benadering als trainer.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata bekend voor deze training. Stuur een e-mail naar info@orthoconsult.nl, dan brengen we je op de hoogte zodra de nieuwe data bekend zijn.